Støjværn kan mindske trafikstøj i haven

Er du også en af dem, der nyder at sidde i haven en stille og rolig sommerdag? Så kender du sikkert til, hvor irriterende det kan være, hvis der er meget trafikstøj. Det kan være svært at komme trafikstøj til livs, hvis man bor tæt på en befærdet vej. Derfor er det også svært at vide, hvordan man bedst mindsker støjen. Her kan et støjværn være vejen frem. By Bang har udviklet sin egen teknologi til støjisolering, som kan være et bud på den bedste måde at holde støjen ude.

Få flere rolige stunder i haven

Hvis man har gæster i haven, holder grillaften, eller blot vil læse en god bog til lyden af naturen, kan støj fra trafikken ødelægge en hel del. I hvert fald hvis man er en af de mange danskere, der bor tæt på en befærdet lande- eller motorvej. Derfor kan man med et støjværn mindske støjen fra vejen, så man kan få ro til at tale sammen i haven, eller blot nyde stilheden og fuglene. Et støjværn kan også være praktisk, hvis du f.eks. er en af dem der bor tæt på en jernbane, der jævnligt buldrer forbi.

Et støjværn behøver ikke være en gene for øjet

Et støjværn behøver ikke være noget negativt eller grimt, der straks fanger øjet, fordi det ikke passer ind i haven eller husets stil. Mange støjværn kan fås i moderne stilarter, så de passer til huset og ikke tager opmærksomheden fra et hyggeligt hus. Derudover findes der også støjværn, som er vedligeholdelsesfrie. På den måde undgår man at skulle holde det ved lige, som man skal med nogle andre former for afskærmning, der bruges til at indramme haven. Derfor er det altså både nemt at holde samt giver mere ro i haven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *