Spiritualitet i Danmark

I dag er Danmark ikke længere kun et kristent land. Der er mange former for spiritualitet, der eksisterer indenfor Danmarks grænser inklusive buddhisme, Islam, judaisme men også folk, der prøver ting, der ikke er så udbredt. Theta healing er et eksempel på en anden form for spiritualitet. 

Spiritualitet behøver ikke kun at blive brugt på samme måde på tværs af al praksis, og theta healing og er et eksempel på lige præcis det. Her taler vi om theta healing. Læs med her for at lære om, hvad theta healing er, og hvad theta healing kan gøre for dig. 

Hvordan er theta healing anderledes?

I modsætning til andre former for spiritualitet, så handler theta healing ikke om at tilbede en gud. I stedet er fokus på helbredelse og at arbejde på dig selv via din underbevidsthed. Theta healing fokuserer på de skadelige og usunde overbevisninger, vi har. 

Man plejer at arbejde sammen med en professional healer med viden om theta healing, som kan mærke og påvirke de dårlige overbevisninger, som du har i dine muskler. Vedkommende plejer at starte med at mærke dine muskler og kan mærke, hvilke overbevisninger der sidder hvor. 

Derefter så arbejder du og din healer om de dårlige overbevisninger i din underbevidsthed. Derefter så mærker healeren musklerne igen for at mærke, om de dårlige overbevisninger er blevet mindre. 

Prøv theta healing også som en kristen

I modsætning til andre former for spiritualitet, så kan man arbejde med theta healing også, hvis man er kristen, muslim, buddhist osv. Theta healing er sundt for din krop og har intet at gøre med en kirke eller tro. Theta healing er simpelthen en måde at arbejde med alle af de dårlige overbevisninger, som vi har fra samfundet. 

Dette inkluderer vores forhold til penge, familiemedlemmer, hvad vi ønsker sig og kærlighed. Bliv sundere i dag og prøv theta healing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *