Sådan skifter du nemt sproget på YouTube

Mange er stadig rigtig glade for at bruge YouTube, selvom det efterhånden er melt er gammelt medie. Men det findes så mange sjove og underholdende videoer derinde og også mange som er lærerige. Så uanset om man bare vil grine lidt eller lære et nyt sprog er det faktisk muligt på YouTube. Men måske har du oplevet at menuen ikke altid er på dansk. Det kan være ret generende, derfor kan du her lærer hvordan du skifter sproget på YouTube.

En hurtig gennemgang

Heldigvis er det en nem processen at skulle skifte sprog inde på YouTube. Du skal dog være opmærksom på at det kun er teksten i menuen der ændres. Videoens sprog, kommentarer og så videre forbliver på det sprog det er lavet på originalt.

Først og fremmest må du sørge for at være inde på YouTubes hjemmeside og have logget ind på din private konto. Dernæst skal du klikke på dit kontobillede. Sidder du med en computer, så finder du kontobilledet oppe til højre. Ved at gøre dette vil menuen komme frem. Her vil du kunne se at der er en kategori der hedder sprog. Normalt set vil det være nummer to mulighed i anden spalte af menuen. Klik på sprog og vælg derefter det sprog du gerne vil ændre din YouTube konto til.

Husk på at hvis din YouTube af den ene eller anden årsag er blevet ændret til et sprog du slet ikke forstår at så må du prøve at gå efter placeringen af de forskellige steder du skal klikke. På den anden side kan det også være en morsom prank på en ven eller veninde, hvis de en dag har glemt at logge af deres YouTube konto.

Ønsker du en endnu mere detaljeret gennemgang af hvordan du skifter sproget så se kilden til denne artikel.

Kilde: How to change your YouTube language!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *