Oplev CPH på en anderledes måde

For 3 dage siden var jeg en tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en ven.

Her blev jeg konstant passeret af folk på elektriske løbehjul til voksne og vejene var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt bestyrtet og vidste ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og hvordan fungerede de egentlig.

Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de de unge mennesker kørte på! Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg fandt faktisk ret nemt et program på min mobiltelefon som kunne bruges til nogle af de her elektriske løbehjul. Og rigtig nok man kunne anvende en rabatkode. Så derfor søgte jeg hurtig på CIRC rabatkode, som var den app eller det software jeg havde fået ind på min telefon.

Kort tid efter kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en oversigt over bonusser og rabatter, der var der også en del andre interessante kampagnekoder jeg kunne bruge. Det er nok ikke den transportmåde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Når Next Generation skal være med

Hvorfor børn iskal holdes væk fra de her motoriserede rugbrødskøretøjer er mig en gåde! Ved at gøre tingene sammen så bliver det så meget bedre! Ikke desto mindre holder jeg på at ungen er godt beskyttet og har varmen i sin flyverdragt og godt pakket ind med varme halstørklæder. Om børnene så skal afprøve et af de her segboards eller et elektrisk løbehjul det må være op til barnet selv. Men i hvert så irriterer det mig lidt, at man ikke lejer airboards på samme måde som med løbehjul. Til gengæld kan du her finde en segboardguide med billige boards, som burde være helt fine til lidt at køre lidt rundt i gården eller baghaven! Hvis alt det nye halløj er lidt for meget for dig, så kan du gå rent retro og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Her skal du bare bruge en bund fra en brugt barnevogn med alle hjulene stadig monteret, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm og skruer, nå ja og naturligvis noget at styre sæbekassevognen med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassevogn brugte vi for det ikke skal være løgn en gammel pull up bar, som netop kunne fungere perfekt som en form for rat til sæbekassevognen.

Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *