Ejendomsservice er ikke en selvfølge

Skal du selv eller med din ven eller kæreste flytte ud sammen for første gang? Det er altid så spændende og samtidig lidt angstprovokerende op til. For både glæder man sig til skulle tage sig af og kunne bestemme alt selv, men dermed kan skylden også kun lægges på en selv. Når fejl bare opstår, og tingene ikke er blevet gjort rigtigt, fordi man bare er ung og uvidende.

Risikerer pludseligt selv at stå med arbejdet eller udgiften

Uanset om du bor til leje hos en privat ejer, eller om din bolig tilhører et boligselskab, er det vigtigt at have undersøgt, om ejendomsservicen er en del af den pakke du får, når du betaler husleje og dit indskudsbeløb. Ellers kan i risikere at stå i en situation, hvor I selv må yde den arbejdsindsats, hvilket ikke er helt simple opgaver. De fleste i denne situation må pludseligt ud og have egne penge op af lommen for at købe sig til ejendomsservice i form af et lokalt firma. Der findes også gode firmaer, du selv kan finde frem til, men det kan jo være en udfordring, hvis den del ikke er tænkt ind i ens budget. Så sørg nu for at få læst lejekontrakten ordentligt igennem, så I ved besked.

Brug for ejendomsservice til firmaet eller privaten?

Ejendomsservice er alt fra trappevask til vinduespudsning og meget mere. Mange ejere og boligselskaber har også en gårdmand ansat, der er ekspert i at holde baggården ryddelig og pæn, have overblikket og være i stand til at reparere og løse praktiske opgaver, hvis noget ødelægges eller ikke fungerer. Sommetider løses denne opgave af viceværten, der også har til opgave at fremvise og være en beslutningstager nogle gange for lejlighederne i ejendommen. Har du som lejer brug for at få noget ejendomsservice ud til dig? Eller skal du som ejer eller boligselskab have ejendomsservice til rådighed? Så få mere information her, klik videre her, – kompetent firma med krav til medarbejder om faglighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *