Det bedste ved lucerne

Der er mange fordele ved lucerne, og hvorfor der ikke er flere, der rent faktisk bruger lucerne forstår jeg ikke. Det er ret svært at svare på, og jeg håber sådan set bare, at jeg på et eller andet tidspunkt også kommer til at bruge dem endnu mere. Det er jo sjovt nok sådan, at når det endnu ikke er gået op for dig, hvor meget bedre dine heste får det på lucerne, så syntes jeg også, at det er lidt naivt af dig, bare at sige nej. Du forstår altså ikke, hvor meget sundere og bedre det vil være for din hest, hvis du sørger for at give den lucerne. Derfor syntes jeg altså virkeligt også, at du skal sørge for at gøre det, og så er jeg sikker på, at det virkeligt vil vise sig at være en fordel. Det vil både være en fordel for dig, men så sandeligt også for dine heste med lucerne. Det er altså så effektivt, og hvordan du slet ikke har overvejet at begynde at bruge dem, forstår jeg sådan set slet ikke.

Overvej lucerne

Så hvis jeg skal give jer et godt råd, så skal det helt klart være at fodre dine heste med lucerne. Det kan virkeligt godt betale sig, og med det høje fiberindhold, så er der heller ingen tvivl om, at du hurtigt vil lære, at du kan få utroligt mange ting ud af at bruge lucerne. Derfor er jeg også overbevidst om, at når du først er begyndt at bruge lucerne, så kommer du også til at fodre dine heste med lucerne i de mange næste år. Det er jeg overbevidst om, og jeg mener helt klart også, at når dette først er gået op for dig, at det så også vil give noget mere mening at gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *