Boligsalg i Karup

 

Karup er en by i vækst sammenlignet med tidligere perioder indenfor ejendomsmægler-faget. Her møder man flere og flere købere, som ønsker et rækkehus, villa, sommerhus eller lejlighed i denne lille flække. Efter flere og flere anmeldelser og omtaler i mange forskellige aviser både internationalt og nationalt for deres venlighed og åbenhed, så er der kommet endnu flere til, som er interesserede i at tilflytte Karup. Boligsalg er altså ved at blive en større og større fordel i Karup, hvor man tidligere for et par år siden, kunne få en umulig opgave. Derudover er det blevet langt billigere at få solgt sin bolig, efter at services som Salea.DK og Min Bolig Handel, er dukket op på internettet.

Det er 2 forskellige koncepter, hvor man altså kan få en langt billigere pris. Hos Salea.DK kan man indhente 3 tilbud fra forskellige ejendomsmæglere i forhold til salg af ens bolig. Dog kan man ofte få det ligeså billigt hos en service hos Min Bolig Handel, hvor de har valgt at gå udenom den almene ejendomsmægler branche, hvor kunder og ejendomsmæglere normalt mødes fysisk. Dette har betydet at priserne har været fuldstændig i top, og dette har altså ikke været en fordel for kunden, heller ikke ejendomsmægleren. Årsagen til at priserne var i top tidligere, var simpelthen at nå ejendomsmæglerene kan bruge tid på et fysisk møde, så skal de bruge mere af deres egen tid og ekspertise, end hvis det hele foregik online. Ved et koncept som Min Bolig Handel, så fungerer det hele online via annoncering over internettet. Ifølge tal fra virksomhedens egen hjemmeside, så har de haft en enorm succes de sidste par år, selvom at finanskrisen har kørt.

 

Lettere at sælge bolig i Karup

Boligsalg i Karup er altså blevet langt lettere, som der også er beskrevet i overstående afsnit, og nu er det ikke et ligeså stort problem som tidligere at få solgt sin bolig i Karup. Personligt kender jeg flere forskellige mennesker og individer, som har fået solgt deres bolig indenfor 14 dage. Dette er defineret som et lynsalg i ejendomsbranchen.
Kilde: http://www.minbolighandel.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *