Bliv betaget af den smukke natur i Karpaterne

At tage ud og rejse giver mulighed for at se smuk natur, som ikke findes hjemme i Danmark. Danmark er især kendt for at være et fladt land, så en rejse til udlandet kan give dig mulighed for at se smukke og imponerende bjerge som Karpaterne.

Vær omringet af imponerende natur

Der er noget særligt over den danske natur, men man kan blive helt overvældet over, hvad naturen ellers kan byde på. Især er bjerge noget, som mange danskere kan blive helt tryllebundet af. I Serbien og Rumænien kan du finde den imponerende bjergkæde, som kaldes Karpaterne. Faktisk er denne bjergkæde så stor, at den opdeles i 3 dele; Den østlige bjergkæde, den vestlige bjergkæde og den sydlige bjergkæde. Hele bjergkæden strækker sig over 7 forskellige lande. Hvis du gerne vil se så meget af bjergkæden som muligt på din tur, kan du med fordel gå efter at se den sydlige bjergkæde, som blandt andet har den Transsylvanske plateau. Find mere information om den betagende natur i Karpaterne.

Føl at du er med i dit eget eventyr

Udover de smukke bjerge, så byder Karpaterne også på deres helt eget eventyrslot. Det er svært ikke at føle, at man er med i sit eget eventyr, når man ser Bran Castle omringet af den vilde natur. Bran Castle er uden tvivl imponerende, og det har Bram Stoker også tænkt, da slottet blev inspiration til Draculas hjem i hans bog. Hvis du ikke er meget til gyserfortællinger, ser slottet ikke så dystert ud, som man ellers skulle tro. Du kan tage din eventyrfantasi videre ved at lære at ride eller skyde med bue og pil. Det er svært at mestre bueskydning, men du kan komme langt med den rette viden. Du kan læse mere om buer og skydeteknik på http://compoundbue.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *